Urbofon Live: ONE POSSIBLE OPTION

21oct(oct 21)9:00 pm22(oct 22)12:00 amUrbofon Live: ONE POSSIBLE OPTION

Event Details

U dvoranu Centra za kreativne industrije stiže nam još jedan izniman riječki četverac – One Possible Option.

Bend okupljen 2011. godine čine pjevač Deni Kasapović, gitarist Zdravko Kasapović, bubnjar Dejan Adamović i basist Boris Brailo koji svoj glazbeni izričaj opisuju kao rock sa modernim i slobodnim pristupom zvuku, kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost.

Već su albumom prvijencem ”No King” (2020, Cro Rec) osvojili publiku i kritiku, zaradili 4 nagrade te ukupno 9 nominacija, između ostalih i za Rock & Off Izvođača. ”No King” se našao i među najboljim izdanjima godine na listama Nacionala, Novog Lista, Slobodne Dalmacije, Glasa Slavonije te portala Ravno do dna i Soundguardian.

U Zadar stižu uoči objave drugog studijskog albuma, koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2024. godine, a kojeg će zadarska publika među prvima čuti uživo.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti putem Entrio sustava za prodaju ulaznica, u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati te na ulazu u klub na dan koncerta od 20 sati.

Kada?
21.10.2023.
Vrata: 20 sati
Početak: 21 sat

Gdje?
Centar za kreativne industrije
Put Murvice 3A
Zadar

O Urbofon Live programu
Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zadarske županije i Grada Zadra.

Time

21 (Saturday) 9:00 pm - 22 (Sunday) 12:00 am

Location

Centar za kreativne industrije - Zadar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *